Wednesday 20 November 2013

dag 105 - Naivasha - 16 november 2013

Isa is uitgenodigd voor een weekendje Mombasa met een Indisch vriendinnetje en haar familie. Sieb logeert bij zijn beste vriend Abdoel, en dus zijn Onno en ik zonder kinderen. En we besluiten een tochtje te maken naar Lake Navaisha. Flamingo's bekijken.

Het land Kenya is alweer prachtig. Het is ongeveer een uurtje rijden vanaf ons huis, en een wisselend landschap ontvouwt zich.  Koffieplantages, theeplantages, kleine dorpjes, fabrieken, en eindeloze heuvelen. Onze driver Moses laat vol trots zijn land aan ons zien, (don't think Runda is Kenya, it's not!) het dorp waar hij is opgegroeid en de mooiste plek van Nairobi, het viewpoint. Vanaf het hoogste punt strekt het lage land onder ons zich uit.

Uiteindelijk eindigen we bij lake Navaisha en zien we de beroemde flamingo's! Alles wat we zien vandaag is zo fotogeniek dat ik bijna niet kan kiezen welke foto's ik hier met jullie wil delen...









2 comments:

  1. Maar je hebt de mooiste fotos uitgekozen Dort, ben benieuwd naar de andere. zeker de foto met de knuffelende vrouwen en de verlegen jongetjes, maar de foto met de tekst out of jail... ook heel getroffen.

    ReplyDelete
  2. de knuffelende vrouwen is een filmstill
    Een man met filmcamera en deze scene
    hallucinerend vond ik op die plek
    misschien wel voor de plaatselijke soapserie?

    ReplyDelete